Over Puzzle IT

Verbinden, vertrouwen en verduurzamen

Puzzle IT - onze intrinsieke motivatie

De oprichter Tamara de Roo en Rogier Jilsink zijn in 2023 Puzzle IT gestart , omdat zij willen uitdragen waar zij  privé en als ondernemer voor staan. Ondanks de zeer spannende stap voelde het vanaf het eerste moment het juiste om te doen. Onafhankelijkheid, volgens onze eigen normen en waarden én missie en visie te werk gaan - dit doen wij volgens onze drie kernwaarden: verbinden, vertrouwen en verduurzamen.

Voor ons staan bouwen aan duurzame, goede relaties met onze opdrachtgevers en professionals hoog in het vaandel. Het vinden van de juiste professional en deze koppelen aan de juiste opdrachtgever is onze belofte. Hierdoor gaan persoonlijke groei en onze zakelijke ambities nog beter hand in hand. Succes creëer je door de juiste samenwerking te bieden in deze snel veranderende markt. Door goed te begrijpen waar voor alle partijen de ambities en uitdagingen liggen, zijn wij in staat de ideale match te creëren.

Over Puzzle IT - Over Puzzle Tamara en Rogier

Vacatures & Recruitment

  • ZZP (freelance) opdrachten
  • Tijdelijke IT opdrachten
  • Detacheringsopdrachten

Vind hier die ervaren IT Professional!

Onze belofte aan jou

Wij brengen zowel ervaring vanuit de recruitmentbranche als kennis van de IT-markt mee. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hierdoor een toegevoegde waarde hebben voor zowel onze opdrachtgevers als professionals.

Wij gaan honderd procent voor onze professionals in ons netwerk, weten waar de persoonlijke ambities liggen en zijn bovenal geïnteresseerd in de persoon achter het cv. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te creëren. En ruim voor de contracten van onze professionals aflopen, gaan wij proactief op zoek naar een nieuwe opdracht om zo de continuïteit te waarborgen.

Onze opdrachtgevers zijn daarentegen net zo belangrijk. Wij kennen onze opdrachtgevers en weten waar ze voor staan. We begrijpen waar de behoefte ligt binnen de organisatie, kennen eventuele pijnpunten en weten wat er in de (IT-)markt speelt. Hierdoor kunnen wij hen zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen met het vinden van de juiste IT-professional.

Voor ons is recruitment meer dan alleen een professional koppelen aan een opdrachtgever. Bij ons vind je de juiste werkcultuur, naast plezier en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. En dit alles op basis van vertrouwen en transparantie.

Missie en Visie - Puzzle IT

Missie & Visie

Puzzle IT is dé businesspartner op het gebied van IT, die in staat is om de volledige IT-arbeidsmarkt voor opdrachtgevers te ontsluiten. Dit doet zij door de intrinsieke motivatie en de behoeften van zowel professionals als opdrachtgevers te willen begrijpen. Wij ontzorgen beide partijen in het proces om te komen tot de ideale match. Onze ambitie is niet de grootste te worden. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.’  Wij zijn flexibel, hebben korte lijnen, scherpe tarieven en er is veel ruimte voor persoonlijk contact. Zo staan onze professionals en opdrachtgevers centraal.

Er is een groeiend tekort aan goede IT-professionals met specifieke kennis, terwijl de markt blijft groeien en continu verandert. Ontwikkelingen staan nooit stil. Ontwikkelingen binnen IoT (IoB), Cyber Security, Cloud, AI, Digitale transformatie, hybride werken, het milieu en arbeidstekorten zijn slechts een greep uit de vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben. De markt stelt steeds hogere eisen; het moet steeds meer en sneller. Technologieën veranderen mee, waardoor specialismen en kwaliteiten van IT-professionals ook steeds belangrijker worden. Wij zien het als dé uitdaging om dit proces naar een hoger level te tillen.

Dé specialist voor IT vacatures